Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Το προσωπικό της 1ης ΚΑΙ 2ης ΤΟΜΥ Χανίων θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον διευθυντή του ΕΠΑΛ κ. Ζουριδάκη Νεκτάριο, καθώς και στους καθηγητές του σχολείου για την θερμή υποδοχή τους και την δυνατότητα που μας έδωσαν για την υλοποίηση προγραμμάτων Αγωγής Υγείας στον μαθητικό πληθυσμό της Κισάμου.
Αυτή η πρωτοβουλία σας, δείχνει ότι συμβάλετε στην προαγωγή της ψυχικής, σωματικής και κοινωνικής ευεξίας των μαθητών/τριών ως εφόδιο ζωής.
Με εκτίμηση η συντονίστρια προγραμμάτων Αγωγής υγείας της 1ης κ 2ης ΤΟΜΥ          
Κατερίνα Κατσικανδάρακη (επισκέπτρια υγείας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: