Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ

2015
Για άλλη μια φορά δυστυχώς για τον τόπο μας επαληθεύονται προβλέψεις περασμένων ετών, όταν δηλαδή σαν δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης κατέθεσα πρόταση για την ίδρυση δημοτικού λιμενικού ταμείου, η οποία παρέμεινε στα χαρτιά.
Ερχόμενος με προεκλογικές δεσμεύσεις και εξαγγελίες  ο δήμαρχος Κισάμου κ. Σταθάκης Θεοδωρής ξαναεπιχειρεί ....ζεσταίνοντας το ίδιο φαγητό και πάλι δεσμευόμενος στους συμπολίτες μας, για την ίδρυση Λιμενικού Ταμείου στην Κίσαμο.
Το απόλυτο τίποτα ....
2019
Η εικόνα  χίλιες λέξεις..
Σπύρος Μαυροδημητράκης
Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Κισάμου


Δεν υπάρχουν σχόλια: