Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018

ΛΑΦΟΝΗΣΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2018

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα ο καθιερωμένος πλέον ετήσιος ιστορικός Λαφονήσιος δρόμος, 12.5 και 5 χιλιομέτρων με τερματισμό το πανέμορφο Λαφονήσι.
 Υπέροχη διαδρομή με όλους τους αθλητές να το απολαμβάνουν. Μπράβο στους διοργανωτές, τους εθελοντές, τους αθλητές, αλλά ένα μεγάλο μπράβο και στο Μανώλη Πλοκαμάκη που αγωνίζεται όσο κανένας άλλος για να αναδείξει την περιοχή του, τα χωριά του Ιναχωρίου και τα Πλοκαμιανά .
 Περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε στο άλμπουμ της Τριανταφυλλιάς Περράκη ΕΔΩ, αλλά και του Μάρτιν

Δεν υπάρχουν σχόλια: