Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ

1967 
Μια στάση πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Κισαμικού. Ήταν η χρονιά που ο Κισαμικός στέφθηκε πρωταθλητής Γ΄κατηγορίας Χανίων. Κυριακή 21 Μαΐου και στο γήπεδο Χανίων Ελπίς Χανίων – Κισαμικός 1-3.
Από αριστερά διακρίνονται: Χατζηαντωνίου Θ., Κελαιδής Α., Καμηλάκης Ι. Μαρακάκης Μ., Σκουνάκης Α., Γιακουμάκης, Φραγγιουδάκης Ι., Κατσικανδαράκης Κ., Χαιρετάκης Θ., Γοναλάκης Ε. 
Στην φωτογραφία λείπει ο Μπολιεράκης που τραβάει την φωτογραφία.
Στην δεύτερη φωτογραφία διακρίνονται και οι παράγοντες: Σγουρός Κωνσταντίνος και Πατεράκης Ιωάννης δεξιά.
Κάπως έτσι ξεκίνησε η ομάδα.......


Δεν υπάρχουν σχόλια: