Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ;

Ο Δήμος Κισάμου καλεί τους δημότες του, σήμερα Πέμπτη 21 Ιουνίου, στις 20:30, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνου, στην ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί, με θέμα τη χωροθέτηση του ταμιευτήρα Σφηναρίου του Δήμου Κισάμου.
«Παρακαλούνται οι κάτοικοι των Τοπικών Κοινοτήτων Λουσακιών, Πλατάνου και Σφηναρίου να παραβρεθούν στη συνάντηση προς ενημέρωσή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: