Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

ΓΙΑΓΙΑ Σ' ΑΓΑΠΩ

Το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Κολυμβαρίου, το Νηπιαγωγείο Σπηλιάς, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, το βιβλιοπωλείο «Αναζήτηση» και οι εκδόσεις «Μίνωας» σε συνεργασία με την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης και τον Δήμο Πλατανιά, θα παρουσιάσουν το βιβλίο, για παιδιά, της μουσικοπαιδαγωγού, καθηγήτριας φωνητικής  και συγγραφέως Μάρως Θεοδωράκη με τίτλο: «Γιαγιά, σ’ αγαπώ», την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018, στις 10:00 π.μ., στη Μεγάλη Αίθουσα της ΟΑΚ στο Κολυμπάρι.
     Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί υπό τη μορφή θεατρικού δρώμενου, του οποίου τη διασκευή και τη σκηνοθεσία υπογράφει η ηθοποιός και σκηνοθέτης, Θεώνη Κουτσουνάκη. Τους ήρωες του παραμυθιού θα ενσαρκώσουν μέλη του καλλιτεχνικού εργαστηρίου της πρώτης. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η Μάρω Θεοδωράκη θα συνοδεύσει στο πιάνο τους ηθοποιούς με μουσική, που η ίδια έχει δημιουργήσει, ενώ την ίδια θα συνοδεύσει με τη λύρα του ο Σταύρος Ψαρουδάκης. 
 Η παράσταση είναι διαδραστική, δίδοντας έτσι στους μικρούς θεατές τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά κατά τη διάρκειά της. 
Τους ρόλους ερμηνεύουν οι Έφη Τζινευράκη, Αγγελική Βαλερά και Αχιλλέας Βαλεράς. 
Για το βιβλίο θα μιλήσει η Ψυχολόγος Ελίνα Πετράκη.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: