Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ

Άμα δεν έχει θέματα να γεμίσεις την σελίδα σου γράφεις οτι σου κατέβει......έτσι χθες γέμισαν τα ΜΜΕ των Χανίων με μεγάλους τίτλους, που έγραφαν, "Ταρακουνήθηκαν τα Χανιά" ..3.9R, 55 χιλιόμετρα δυτικά των Χανίων.... και έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές βορειοδυτικά του νομού.
Εμείς βέβαια δεν "ακούσαμε" ούτε αισθανθήκαμε κάτι... γιατί είμαστε συνηθισμένοι στα σεισμουλάκια... αν και έγινε δίπλα μας...
Πάντως ο Βασίλης, δεν παρατήρησε ούτε τσουνάμι.....
Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν οτι ο σεισμός ήταν ερωτικός... και αυτός "ακούστηκε" ως τα Χανιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: