Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ.... και ΤΑΡΤΑΝ

Επίσκεψη της τεχνικής υπηρεσίας της Περιφέρειας και του εργολάβου του έργου στο Δημοτικό στάδιο Κισάμου, παρουσία του Δημάρχου κ. Σταθάκη και της προέδρου του Α.Ο Κισάμου κ. Μπικάκη. Το έργο είναι έτοιμο να ξεκινήσει, ένα έργο που πέρασε απο χίλια κύματα, με πολλές αμφιβολίες και δυσκολίες. 
Ας ελπίσουμε οτι όλα θα κυλήσουν ομαλά απο δω και πέρα και τους επόμενους μήνες να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα... ένα δημοτικό στάδιο αντάξιο της πόλης και των παιδιών που θέλουν να αθληθούν σε υποφερτές συνθήκες.
Επόμενο έργο το κλειστό γυμναστήριο που και εδώ οι προσπάθειες πρέπει να είναι συλλογικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: