Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018

ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ!!

Πανικός επικράτησε σε επιχείρηση επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, όταν εγκλωβίστηκε μέσα στη μηχανή του κιμά!!! το χέρι εργαζόμενης γυναίκας.
Εσπευσμένα στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Κισάμου για να απεγκλωβίσει το χέρι της άτυχης γυναίκας ηλικίας 27 ετών.
Στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέβη στο σημείο και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, με την άτυχη γυναίκα να είναι τραυματισμένη μέχρι και τον αγκώνα.
Το ευτύχημα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ότι η γυναίκα δεν κινδυνεύει να χάσει το χέρι της αφού ο τραυματισμός δεν είναι τόσο σοβαρός, ωστόσο αργότερα αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργείο για την αποκατάσταση των τραυμάτων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: