Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Κισάμου έκοψε την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου του σχολείου. Οι βασιλόπιτες ετοιμάστηκαν με πολύ μεράκι από μέλη του Συλλόγου με επικεφαλής την πρόεδρο κα Ειρήνη Κουκουλά.
Στην τυχερή μαθήτρια που κέρδισε το φλουρί δόθηκε μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ προσφορά του καταστήματος «ΑΤΟΥ» της Μαρίας Κουφάκη.
Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά το ζαχαροπλαστείο «Αφοί Σημαντηράκη» για την προσφορά της βασιλόπιτας καθώς και το κατάστημα «ΑΤΟΥ» για τη δωροεπιταγή που προσέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: