Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΟΚΑΚΗΣ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ"

Ο μεγάλος νικητής των εκλογών του εμποροβιομηχανικού επιμελητηρίου Χανίων είναι ο Κισαμίτης Αντώνης Ροκάκης. Με προσωπικό του μήνυμα ευχαριστεί τους Κισαμίτες για τη στήριξη στο πρόσωπό του:
«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλες τις Κισαμίτισες και τους Κισαμίτες που στήριξαν το συνδυασμό μας «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» ενεργά και απέδειξαν ότι η Κίσαμος έχει δύναμη. Ξεκινά μια νέα εποχή για όλο το νομό και την Κίσαμο. Τώρα ήρθε η ώρα για πράξεις. Για την υλοποίησή τους δεν περισσεύει κανείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: