Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  
Ο Δήμος Κισσάμου, έχοντας υπόψη τις ευνοϊκές ρυθμίσεις του άρθρου 52 του Ν.4483/2017 «Ρυθμίσεις οφειλών προς Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού» που τέθηκαν σε ισχύ, καλεί τους δημότες που έχουν πάσης φύσεως οφειλές προς το Δήμο Κισάμου, να προσέλθουν στα γραφεία της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου στην Κίσαμο άμεσα και έως 30 Νοεμβρίου 2017  προκειμένου: 
Α. είτε να εξοφλήσουν εφάπαξ τις οφειλές τους με παραγραφή του συνόλου των προσαυξήσεων.
Β. είτε να ρυθμίσουν τις οφειλές τους με τους παρακάτω ευνοϊκούς όρους: 
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία του Δήμου Κισάμου, στο τηλέφωνο 28223–40231 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Σε περίπτωση μη προσέλευσης πολιτών που οφείλουν ληξιπρόθεσμα χρέη τελών ύδρευσης - άρδευσης - αποχέτευσης, για υπαγωγή στην ευνοϊκή ρύθμιση, ο Δήμος Κισάμου, μη έχοντας άλλο περιθώριο, προκειμένου να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας για να μπορεί να παρέχει το δικαίωμα παροχής νερού σ’αυτούς που είναι συνεπείς, θα προχωρήσει σε αυστηρή εφαρμογή του κανονισμού υδροάρδευσης με αφαίρεση των υδρομέτρων και σε  όλα τα νόμιμα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης των οφειλών. Έχοντας επίγνωση της δύσκολης  οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε, θεωρούμε ότι η συνέπεια μας απέναντι στην οφειλή του νερού πρέπει να είναι πρώτης προτεραιότητας, δεδομένων και των χαμηλότερων τελών που υπάρχουν στο Δήμο μας. 
Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: