Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΝΣΤΑΣΗ Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ...

 Την αφαίρεση… 57 βαθμών από τον Α.Ο. Χανιά και την τιμωρία του με το ποσό έως αυτό των 50.000 ευρώ ζητά η ΠΑΕ Καλλιθέα με παρέμβαση που πραγματοποιεί στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό Οργανο της Φούτμπολ Λιγκ.
«Σε περίπτωση τιμωρίας της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΝΙΑ και της αφαίρεσης των προβλεπόμενων κατ’ αρ. 78§4 ν.2725/1999 βαθμών, η ομάδα των Χανίων θα υποχωρήσει στους -19, άλλως στους 11 βαθμούς και θα καταλάβει, είτε την τελευταία, είτε την 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με άμεση συνέπεια η ομάδα μας να ανέλθει στην 14η θέση της βαθμολογίας και να αποφύγει τον υποβιβασμό», σημειώνει μεταξύ άλλων η Καλλιθέα, όπως επίσης, παρακάτω αναφέρεται ότι, «επειδή, όπως προκύπτει από τα παραπάνω, έχουμε πρόδηλο έννομο συμφέρον από την έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης και την επιβολή στην Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΝΙΑ των προβλεπόμενων από την κείμενη νομοθεσία ποινών στο σύνολό τους».
Σημειώνεται ότι η υπόθεση για την εγγυητική της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά και της κατάπτωσης του πιστοποιητικού συμμετοχής από την ΕΕΑ συζητείται σήμερα, εξ ου και η σχετική παρέμβαση από την ΠΑΕ Καλλιθέα.
Δείτε εδώ την επιστολή της Καλλιθέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: