Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να μην σταματούν αυτοκίνητα έξω απο τα μαγαζιά σας.... δυο παλέτες κατάχαμα και μια με 45ο γωνία στα πλάγια των άλλων.

6 σχόλια:

Unknown είπε...

Σας ευχαριστώ για τη δημοσίευση του άρθρου!Είναι απόλυτα λογικό να τοποθετούνται μπαλετες μπροστά από τους επαγγελματικούς χώρους διότι οι οδηγοί μας δεν έχουν καθόλου παιδεία ώστε να καταλάβουν τα 4 σήματα που υπάρχουν στον τοίχο και στην πόρτα που λένε απαγορεύεται το Πάρκιν. Μου λέτε ότι είναι παράνομο να βάζουμε μπαλετες μπροστά από την γκαραζοπορτα αλλά είναι λογικό στον ίδιο κεντρικό δρόμο να έχουν όλα τα μαγαζιά και σπίτια γλάστρες για να βάζουν τα τραπεζάκια τους και τα αυτοκίνητα τους για να μην περπατήσουν δέκα μέτρα, εγώ που κουβαλούσα τα σακιά τις πατάτες απόσταση 20 μέτρων είναι πιο λογικό.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Τα σήματα που υπάρχουν και λένε απαγορεύεται το Πάρκιν δεν είναι νόμιμα, για να κάνεις γκαράζ επαναλαμβάνω θέλεις άδεια απο πολεοδομία... άρα όταν βάζεις παλέτες μόνιμα για να μην παρκάρει κάποιος σε χώρο που δεν ανοίγει καθημερινά δεν είναι νόμιμο. Μπορείς να το ρωτήσεις αυτό. Εξάλλου δεν ταιριάζει με τίποτα. Αν θες να μην παρκάρει κανένας έλα βάλε το αυτοκίνητο σου και φύγε. Τι κερδίζεις με τις παλέτες.... για φαντάσου να το έκανε ο καθένας. Οι γλάστρες; Χαχαχαχ μακάρι να ήταν γεμάτο το Καστέλι γλάστρες
Επαγγελματικός χώρος ήταν...κάποτε

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Θέλουμε να παρκάρουμε και μεις που έχουμε τα σπίτια μας εδώ..εκτός αν μας το απαγορεύεις.. απο μας ξεκινά το ρεζιλίκι αυτό της πόλης και πολλαπλασιαζεται.

Unknown είπε...

δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε εσάς μίλησα γενικά για μαγαζιά στο συγκεκριμένο δρόμο , ο χώρος που λέτε ότι σας στερώ είναι δυο μέτρα και το εχω για να μπαίνει το αυτοκίνητο μέσα στον επαγγελματικό χώρο να ξεφόρτωνει και να φορτώνει και όχι να παρκάρει.Απλά από ότι κατάλαβα πρέπει να αφισοκόλληςω την άδεια με τον αριθμό και θα σταματήσουν να παρκάρουν. Ζήτω συγνώμη που δημιούργησα τόσα προβλήματα κυκλοφοριακού και Πάρκιν.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

οχι να αφισοκολλήσεις την αδεια απλά να πάρεις τηλ την αστυνομία αν έχεις ...αυτή θα κάνει την δουλεια της όχι οι παλέτες. Ας μην τα κάνουμε τραγικά ...αν ο καθένας έβαζε μια παλέτα τι θα λέγαμε;

giwrgos είπε...

Βάλε λουλούδια λοιπόν πάνω στις μπαλετες και ειναι ολα καλα
Γεωργιλακης Γιωργος