Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

ΤΕΛΟΣ Η ΕΠΙΓΕΙΑ ΚΕΡΑΙΑ ΤΗΣ COSMOTE

Έγινε και αυτό η Cosmote αναγκάστηκε μετά την καταδικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου Χανίων να κλείσει την επίγεια κεραία της μέσα στην πόλη της Κισάμου. Ίσως είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω εταιρεία κλείνει κεραία. Βέβαια στην πόλη της Κισάμου που μαζί με τα περίχωρα αριθμεί 8000 κατοίκους και από σήμερα δεν έχουν σήμα στο κινητό τους, επικρατεί χάος.
Σε επικοινωνία με την εταιρεία η απάντηση που δίνεται είναι ότι καταβάλλονται προσπάθειες να δυναμώσουν τα σήματα στις περιμετρικές κεραίες, μιας και είναι υποχρεωμένοι να εφαρμόσουν πλέον την απόφαση του δικαστηρίου.
Μαζί με την Cosmote σήμα δεν έχουν, λένε, και όσοι χρησιμοποιούν κινητά με σύνδεση Vodafone αλλά και Wind.
Περισσότερα για την δικαστική απόφαση αργότερα!!!
ΝΕΟ ! 14.30 !!! τα κινητά δεν έχουν ακόμα σήμα - 8 ώρες χωρίς τηλέφωνο.
H εταιρεία δεν ξέρει τι να απαντήσει στους συνδρομητές της !! Λέτε η Κίσαμος να είναι η πρώτη πόλη που από εδώ και πέρα δεν θα έχει κινητή τηλεφωνία ;
ΝΕΟ ! !16.40 !!! Τα κινητά Vodafone έχουν σήμα ! Στο κατάστημα της εταιρείας ο κόσμος ουρά !!!

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα κυνηγάμε τις κεραίες και τις διώχνουμε (χθες μόλις γνωστός μου πέρασε την νύχτα στο αυτόφωρο γιατί τόλμησε να βάλει κεραία στην ταράτσα του), και μετά γκρινιάζουμε γιατί έφυγαν...

Μόνο στην Ελλάδα αυτά ! :D

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Συμφωνώ ανώνυμε αλλά είναι σαν το ναρκωτικό το άτιμο!!
Βέβαια απο έγκυρες πηγές, το σήμα σήμερα επίτηδες είναι πολύ χαμηλό για να υπάρχουν αντιδράσεις !!!

Ανώνυμος είπε...

Μονο στο Καστελλι συμβαινουν αυτα ...μπραβο μας. Οικολογικα σχεδια περασμενα απο τα καναλια της πολιτικης πρωτοβουλιας μεσα απο (ψυχο)ψηφοθηρικους εναγγαλιασμους. Επιστροφη απο το μελλον ... υπαρχει και αλλη κατηφορα μεχρι να πατωσουμε

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΙΣΑΜΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΣΤΗ ΚΙΣΑΜΟ!!!!!!

Για μιά ακόμα φορά η Κίσαμος πρωτοπορεί στην οπισθοδρόμηση. Η άγνοια, η τεχνοφοβία , ο λαϊκισμός των ολίγων καταδικάζει την κωμόπολή μας σε μαρασμό και αυτοί οι ολίγοι επιβάλλουν δικτατορικά τη θέλησή τους στη μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων της πόλης μας.Πανηγυρίζουν σήμερα ορισμένοι ΄΄συμπολίτες΄΄ την απομάκρυνση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας απο την πόλη μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου Χανίων. Η κινητή τηλεφωνία είναι πλέον εργαλείο δουλειάς για όλους τους επαγγελματίες οι οποίοι και θα πληρώσουν ακριβά τις επιπολαιότητες των τάχα ΄΄ανησυχούντων΄΄. Η Δημοτική μας αρχή πρωτοστάτησε από ότι φαίνεται στην απομάκρυνση των κεραιών απο την πόλη σίγουρα όχι γιατί νοιάζεται για την υγεία των δημοτών της (ξέρουν ότι τέτοιο θέμα επιστημονικά δεν υπάρχει) αλλά για λόγους μόνο ψηφοθηρικούς. Αυτό ας μην το ξεχάσουν όσοι θίγονται απο αυτές τις εξελίξεις και ας πράξουν ανάλογα στις επόμενες εκλογές. Οι πολλοί (άνω του 95%)που θιγόμαστε απο τις διαφαινόμενες αρνητικές εξελίξεις, πρέπει να ενώσουμε τη φωνή μας και να διαμαρτυρηθούμε με κάθε τρόπο. Να στραφούμε εναντίον των πρωταιτίων ακόμα και δικαστικά (κανείς τους δεν μας ρώτησε αν συμφωνούμε με τις ενέργειες τους) να διαμαρτυρηθούμε εγγράφως στο Δήμο , στο Νομάρχη στον Περιφερειάρχη, στους βουλευτές μας (όσους ακούν και βλέπουν) στους υπουργούς, στη Βουλή, στον τύπο στο ραδιόφωνο στην τηλεόραση, στους δρόμους . Και μετά θέλουμε λέει και τουριστική ανάπτυξη. Πως μωρέ, μέ τέτοια νοοτροπία και τέτοιες αντιλήψεις περί προόδου ???
Δυστυχώς σήμερα για την Κίσαμο δεν είναι πρωταπριλιά. Είναι 2/4/2009 και μάλλον είναι ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ για τον άτυχο τόπο μας.

Η ΚΙΣΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι γνωστοί μου λέμε ότι κανείς δεν μιλάει στο Καστέλλι αλλά και γύρω. Πήραν τηλέφωνο τις εταιρίες και τους είπαμ ότι έχασαν ασφαλιστικά μέτρα που τους έκαναν κάποιοι οικολόγοι αλλά και ο Δήμος και υποχρεωτικά έκλεισαν τις κεραίες. Να δω τα μούτρα τους τώρα!! Μπανανία της Ελλάδας γίναμε...

Ανώνυμος είπε...

Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο!!! Είναι δυνατόν? Αυτό δεν εχει ξαναγίνει! Τίποτα δεν πάει καλά σ' αυτόν τον τόπο? Τα κινητά τους ενόχλησαν τώρα? Γυρίσαμε 30 χρόνια πίσω, που τότε είμασταν άλλα 30 πίσω!

m.blanco είπε...

Το πρόβλημα είναι πανελλήνιο εγώ βρίσκομαι στην Αθήνα και στο σπίτι μου στο Φάληρο εδώ και τρεις μήνες δε δουλεύει καθόλου το κινητό
Η τηλεφωνήτρια της κοσμοτέ μου είπε να βγαίνω σε ανοιχτό χώρο για να μιλάω γιατί ο Δήμος έβγαλε την κεραία

Ανώνυμος είπε...

Καλά το έκαναν οι εταιρείες! Σιγά μην ασχοληθούν με το Καστέλλι! Σιγά μη μας παρακαλάνε κιόλας!ΜΠΡΑΒΟ! Εκεί στο ρεζίλι πάντα!

Armado είπε...

Σήμερα πάντως 3/4 στις 21:00 περίπου, κατάφερα να επικοινωνήσω σε κινητό ένα COSMOTE στην περιοχή της ΚΙΣΣΑΜΟΥ. Μου ανέφεραν ότι έχουν πολύ χαμηλό σήμα και δύσκολα βγάζουν γραμμή. Ίσως από άλλες κεραίες εκτός της πόλης να γίνονται οι επικοινωνίες.

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω η τεχνοφοβία!από ότι φαίνεται ο Κίσσαμος πρωτοπορεί στον λακισμό και στην ψηφοθορία!Και φυσικά όλοι αυτοί που αντιδρούν θα φάνε στα άδεια κεφάλια τους πολλές φορές περισσότερη ακτινοβολία από τις γύρω κεραίες και από τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που γράφετε είναι ανακρίβειες η αλήθεια είναι ότι καμμία αλλαγή στα όρια δεν θα γίνει ενώ η επίσημη απάντηση της ευρωπαϊκής ένωσης είναι εδώ http://ec.europa.eu/health/ph_risk/committees/04_scenihr/docs/scenihr_o_022.pdf σταματείστε την λασπολογία.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης μπείτε στην ιστοσελίδα http://www.pedion24.gr/gr/results2_gr.jsp?station=S050201 και δείτε τα αποτελέσματα αν λοιπόν μπορείτε να αποδείξετε ότι με 0.88 V/m υπάρχει πρόβλημα (το μετρητικό είχε τοποθετηθεί ακριβώς απέναντι απο τον ΟΤΕ πάνω απο το βενζινάδικο, απο Δεκέμβριο 2006 και ανά 6 λεπτά έκανε μετρήσεις) υπάρχουν και στατιστικά διαγράμματα. Μην καλλιεργείτε τεχνοφοβία ο κόσμος χρειάζεται τα κινητά κυρίως οι επαγγελματίες.

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ :

http://ec.europa.eu/health/ph_risk/committees/04_scenihr/docs/scenihr_o_022.pdf